خانه

/

معرفی انواع سنگ کف فرش و کاربرد آن

معرفی انواع سنگ کف فرش و کاربرد آن

خلاصه

امروزه یکی از بهترین انتخاب‌ها برای کفپوش ساختمان‌های مسکونی، تجاری یا اداری سنگ کفپوش است. سنگ کفپوش انواع مختلفی دارد، نوع این سنگ‌ها با توجه به کاربردی که در معماری و دکوراسیون داخلی یا خارجی دارند مشخص می‌شود. به طور مثال خرید سنگ کفپوش برای حیاط، پارکینگ یا کف خانه انتخاب‌های متنوعی را پیش روی شما قرار خواهد داد.

۱۴۰۳ سه شنبه ۱۲ تير
21بازدید
معرفی انواع سنگ کف فرش و کاربرد آن

استفاده از سنگ کفپوش در ساختمان

کفپوش سنگی یکی از کاربردی‌ترین مصالح ساختمانی است، همان طور که اشاره کردیم از این نوع کفپوش می‌توان برای پوشاندن کف راهرو، راه پله، حیاط، پارکینگ و حتی درون خانه استفاده کرد.

  • کفپوش سنگی برای سالن‌های بزرگ: معمولا در سالن خانه هایی با متراژ بالا، ویلا، لابی هتل، پاساژ و … از کفپوش‌های سنگی استفاده می کنند. از آنجایی که این محیط ها همگی مسقف هستند دست خریدار برای خرید انواع سنگ کفپوش باز است و می تواند انتخاب‌های گسترده‌ای داشته باشد.
  • کفپوش سنگی برای خانه: کفپوش‌های سنگی به دلیل استحکام و دوام بالا یکی از بهترین گزینه‌ها برای استفاده به عنوان کفپوش خانه هستند. ضمن این که تنوع طرح، رنگ و جنس سنگ کفپوش در این بخش بسیار زیاد است و می توان متناسب با دکوراسیون و معماری بهترین انتخاب‌ها را داشت.
  • کفپوش سنگی برای حیاط: از سنگ می‌توان به عنوان کفپوش حیاط نیز استفاده کرد، سنگ‌هایی که در این بخش مورد استفاده قرار می‌گیرند باید شرایط خاصی داشته باشند، به طور مثال عدم جذب آب، لغزنده نبودن، مقاوم در مقابل هوازدگی، فشار و ضربه و … از جمله این ویژگی‌ها است.
  • کفپوش سنگی برای پارکینگ
  • کفپوش سنگی برای راه روها
  • کفپوش سنگی برای پارک‌ها و خیابان‌ها

ویژگی‌های کلیدی خرید سنگ کفپوش
برای این که بتوانید در زمان خرید سنگ کفپوش بهترین انتخاب‌ها را داشته باشید، باید کاربری سنگ را مشخص کنید، همانطور که گفتیم هر بخش از ساختمان دارای ویژگی هایی است که سنگ های خاصی باید برای آن انتخاب شوند. عموما سنگ کفپوش خوب دارای ویژگی‌هایی است که به شرح زیر تعریف می‌شود:
استحکام بالا در مقابل ضربه، فشار و ساییدگی
کفپوش‌های سنگی که در محیط های باز مثل حیاط یا پارکینگ استفاده می‌شوند باید این ویژگی را داشته باشند. به ویژه در محیط های پر رفت و آمد بهتر است از سنگ‌هایی که مقاومت سایشی مناسب دارند استفاده شود، برخی از سنگ‌ها نیز خاصیت ساب پذیری دارند که یک مزیت برای سنگ‌های کفپوش محسوب می‌شود.
عدم جذب آب
این مورد هم بیشتر در مورد سنگ‌هایی که در خارج از ساختمان استفاده می شوند و همچنین کفپوش سنگی سرویس بهداشتی و حمام صدق می‌کند. معمولا در چنین محلهایی از کفپوش سنگی با تخلخل کم استفاده می‌شود.
عدم لغزندگی
لیز بودن کفپوش سنگی از جمله معایب آنها است. به ویژه در مورد سنگ‌هایی مثل کفپوش سنگی حمام، سرویس بهداشتی، آشپزخانه، حیاط یا راه پله این مسئله بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد.
مقاومت در برابر خوردگی و مواد شیمیایی
از آنجایی که کفپوش‌های سنگی را معمولا به وسیله شستشو تمیز می کنند، بهتر است سنگی انتخاب کرد که بیشترین مقاومت را در مقابل شوینده‌ها داشته باشد.

معرفی انواع سنگ کف فرش و کاربرد آن